2009. május 23., szombat

Royal Canin, Royal Canin tápok

Royal Canin

Fejlesztések a megfelelő táplálás érdekében

A kutyák és macskák táplálási szükségleteihez és egyéni tulajdonságaihoz szükséges tudás és tapasztalat biztosítása a Royal Canin célkitűzései között szerepel már több, mint 30 éve. Különlegességünk abban rejlik, hogy valóban az állatokat helyezzük a kutatások és fejlesztések középpontjába.

A táplálkozással kapcsolatos fejlesztések mindig tudományos kísérletek eredményei

A Royal Canin kutatóinak munkáját elősegíti a tenyésztőkkel és állatorvosokkal való folyamatos együttműködés és saját tudományos megfigyeléseik. Szaktudásukat kiegészítik a világ legkülönbözőbb részein élő tudósok és szakemberek ismereteivel is.


Az Egészségközpontú Táplálás a Royal Canin szakterülete

1997: A Royal Canin megteremti a lehetőséget az egészséges táplálásra azáltal, hogy bemutatja a 4 fő tulajdonság (méret, életkor, tevékenységi- és fiziológiai állapot) szerint elkülönülő tápjait.
2000: Ezt a törekvést megerősíti a SIZE NUTRITION tápok kifejlesztése, a különböző méretű kutyák számára (MINI / MEDIUM / MAXI / GIANT). Ez volt az előfutára annak a koncepciónak, ami meghatározóvá vált a táplálás területén.
2002/2003: Az egyes fajták egyedi tulajdonságainak megfigyelése révén lehetőség nyílt arra, hogy megalkossuk az első, speciálisan számukra készített tápokat.

ROYAL CANIN SIZE HEALTH NUTRITION
Fejlesztéseink folyamatosak az
egészséges táplálás területén
A Royal Canin a legújabb tudományos kísérleteknek köszönhetően élen jár a kutyák fajtaspecifikus táplálása terén.
A SIZE HEALTH NUTRITION tápok kivételes megoldásul szolgálnak az egészséges táplálkozás területén azáltal, hogy figyelembe veszik nemcsak a kutyák méretét, életkorát, tevékenységi és fiziológiai állapotát, de
fő érzékenységi területeiket is:

-A szájhigiénia
-Az immunrendszer, a bőr és a szőrzet
-Az emésztés

-Az ízületek

A Royal Canin folyamatosan fejlesztéseket hajt végre a kutyák táplálásának területén azért, hogy a különböző kutyafajták eltérő igényeit a legjobban ki tudja elégíteni.

Gyors linkek:

Royal Canin mini kutyatáp
Royal Canin medium kutyatáp
Royal Canin maxi kutyatáp
Royal Canin giant kutyatáp
Royal Canin fajtatáp
Royal Canin macskatáp


Címkék: Royal Canin, kutya, kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, felnőtt kutya, kölyökkutya, Royal Canin kutyatáp, Royal Canin macskatáp,
Royal Canin, kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, felnőtt kutya, Royal Canin kutya, Royal Canin macska, Royal Canin kutyatáp, Royal Canin macskatáp