2009. május 23., szombat

Pro Plan, Pro Plan tápok

Purina Pro Plan

HOSSZABBÍTSA MEG KUTYÁJA AKTÍV ÉS EGÉSZSÉGES ÉLETTARTAMÁT!
Egy 14 éven keresztül tartó tanulmány során a Purina bebizonyította, hogy a LIFE PLAN™ 2 évvel meghosszabbíthatja kutyája aktív és egészséges élettartamát.
A LIFE PLAN™ táplálási program elősegíti kutyája ideális testalkatának kialakulását, csökkenti a mozgási problémák, valamint az öregedéssel összefüggő Minden PRO PLAN® táp optimális arányban tartalmaz fehérjéket és zsírokat, az ideális testalkat fenntartása érdekében. Nagyon fontos, hogy figyelemmel kísérjük a kutya testalkatának alakulását. Az ajánlott etetési mennyiségeket a fajtához és az energiaszükséglethez igazítottuk, ami lehetővé teszi az optimális testalkat elérését és fenntartását. Az etetési útmutató azonban csak kiindulópontként szolgál. Leghelyesebb a kutya testalkatát 4-6 hetente ellenőrizni, és ha szükséges, ennek megfelelően változtatni az etetett mennyiséget. Ha kutyája testalkata már ideális, nem szükséges változtatni a napi adagon.

etetési program követésével akár a testzsír arányát, és ezáltal késlelteti megbetegedések megjelenését.

VEZETŐ SZEREP AZ ÁLLATOK TÁPLÁLÁSA ÉS A KUTATÁSOK TERÉN Az Ön kedvence, a mi szenvedélyünk. A világ egyik vezető állateledellel foglalkozó cégeként már több, mint 80 éve állunk a kedvencek és gazdáik szolgálatában. Ez idő során folyamatosan fejlesztettük termékeinket, az Ön kedvencének szolgálatában. Minden Purina állateledelt a St. Louisban (Missouri, USA) illetve az Aubignyben (Franciaország) található Purina Kutatóközpontokban fejlesztettek ki. A vállalat táplálkozási szakértőkből és állatorvosokból álló kutató-fejlesztő csapata azon dolgozik, hogy minden szempontból tanulmányozza az állatok jólétét és egészségét. Kutatóközpontjainkban szintén nagy hangsúlyt fektetünk a ma jellemző, kisállatokat érintő betegségek vizsgálatára. Miért használunk sok húst és halat? A legtöbb állateledellel ellentétben, melyek többnyire nagy mennyiségű húslisztet tartalmaznak, a PRO PLAN® eledelekben kiváló minőségű csirke-, bárány- vagy lazachúst használunk fő összetevőként, hogy elérjük a legmegfelelőbb tápanyagtartalmat. A PRO PLAN® tápok igen kiemelkedő minőségét jelzi, hogy szigorúan válogatott alapanyagokból készülnek, és nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, tartósítószereket.

A kutyák védekező rendszerének elemei csak akkor tudnak teljes hatékonysággal működni, ha minden szükséges tápanyagból megkapják az optimális mennyiséget. Ez az oka annak, hogy a PRO PLAN®-ban található természetes alapanyagokat, extra vitaminokat és ásványi anyagokat tudományos alapon válogatják össze annak érdekében, hogy erősítsék kutyájának immunrendszerét, emésztőrendszerét, bőrét és szőrzetét.

ÖSSZETEVŐK:

A PRO PLAN® optimális arányban és mennyiségben tartalmazza azokat a kiváló minőségű fehérjéket, Omega-3 és -6 zsírsavakat, E-vitamint és alapvető tápanyagokat - például cinket – amelyek elősegítik a kutya védekezőrendszerének harmonikus működését. A PRO PLAN® eledelek fő összetevője a kiváló minőségű csirke-, bárány- vagy lazachús, és nem tartalmaznak színezőanyagokat, tartósítószereket, mindez pedig nem csak táplálóvá, hanem ízletessé is teszi a termékeket.

Gyors linkek

Tovább a webáruházba
Pro Plan letöltés (1,5MB)
Pro Plan puppy kölyökkutyatáp
Pro Plan Sensitive kutyatáp érzékeny kutyáknak
Pro Plan Adult kutyatáp felnőtt kutyáknak
Pro Plan Small kutyatáp kistestű kutyáknak

Címkék: Pro Plan, kutya, kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, felnőtt kutya,
kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, felnőtt kutya, közepes testű kutya, purina, Purina Pro Plan