2009. május 23., szombat

Eukanuba, Eukanuba tápok

Eukanuba

Eukanuba – kiváló táp kutyájának

Eukanuba, DE MIÉRT?

1. A Eukanuba táp nagy mértékben hozzájárul a kutya kiváló egészségéhez, jólétéhez és hosszú életéhez. A Eukanuba táppal felnevelt kiskutyákból nagyszerű felnőtt kedvencek lesznek.

2. A Eukanuba tápok fehérje forrása kizárólag állati eredetű fehérje: csirke, hal, bárány, tojás. Ez a lehető legjobb táplálék egy húsevő számára. Minden termékünkön (kivétel Light tápok) az állati eredetű fehérjeforrások szerepelnek az első helyen, ezeket követik csökkenő sorrendben a további alapanyagok.

3. Mivel optimálisan emészthető összetevõket tartalmaz, mint például az állati eredetű zsír és fehérje, a Eukanuba tápok etetési mennyisége alacsony (például: egy 20 kg-os testtömegű felnőtt kutyának csak 180g Eukanuba Adult Maintenance tápot kell ennie egy nap folyamán), a bélsár mennyisége is kevés és kevésbé kellemetlen a szaga. Ez az egyik első jel, amit észrevehetünk egy 3 napos Eukanuba táp etetését követően.

4. A kis mennyiségű napi etetési adag miatt a napi etetési költség is igen alacsony. Például: egy 20 kg testtömegű kutya Eukanuba Adult Maintenance táppal történő etetése esetén, 173 Ft/nap költséggel, kiváló minőségű táplálékot biztosíthat számára

5. A kutyák több, mint 80%-nál fordul elő valamilyen fogászati probléma 3 éves koruk felett. Minden Adult (felnőtt kutyáknak) és Mature & Senior (középkorú és idős kutyáknak) Eukanuba táp tartalmaz Dental Care fogvédõ formulát, mely segít tisztán tartani a fogazatot az étkezések közben és után is. Az étkezések alatt a rágással és a dörzsölő hatással, míg az étkezések után pedig a polifoszfátok segítségével, melyek megkötik a kálciumot és jelentős mértékben csökkentik a lepedék képződését.

6. A Eukanuba rendelkezik kimondottan a különböző fajtáknak kifejlesztett fajtatáppal, amely a kiváló alapanyagok mellett tartalmazza a fajták egyedi igényeinek megfelelő létfontosságú összetevőket is.

7. Ha kutyája érzékeny bőrű, nehéz az emésztése, érzékenyek az ízületei, túlsúllyal küszködik, vagy egyszerűen csak idősebb korú (7–9 év feletti), akkor válassza a Daily Care tápsort – a MINDENNAPI etetésre az érzékeny, valamely betegségre hajlamos kutyák számára

8. Figyelembe véve a kutyák származását és táplálkozási szükségleteit, a Eukanuba kifejlesztette a Wild Nature tápot, hogy kedvence hozzájusson a természetadta ízekhez. Az Eukanuba Wild Nature tápok elsõ számú összetevõje az Új-Zélandi Szarvashús, a Házi Pulykahús, illetve az Észak-Atlanti Lazachús.

9. Öszefoglalva: a Eukanuba táp nagy mennyiségben tartalmaz állati eredetű fehérjét és zsírokat, hogy a lehető legjobb táplálékot biztosítsa egy húsevő számára, optimális arányban tartalmazza a szükséges Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat az egészséges bőrért és szőrzetért, illetve tartalmaz cukorrépapépet az egészséges emésztés érdekében és olyan természetes antioxidánsokat, mint az A-, C- és E‑vitamin, hogy erősítse kedvence immunrendszerét. A glükozamin és a kondroitin-szulfát hozzájárulnak az egészséges ízületek kialakulásához, az L-karnitin segít a zsírégetésben, és a megfelelő izomtömeg fenntartásában.

10. A Eukanuba tápok nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, színezékanyagokat és minden Eukanuba táp mentes mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől! Válassza a kedvencének megfelelõ Eukanuba tápot és gyõzödjön meg róla 6 hét alatt, hogy kutyája azt kapta, amire a leginkább szüksége volt!

Gyors linkek:

Tovább a webáruházba Eukanuba
Tovább a webáruházba Iams


Címkék: Eukanuba, kutya, kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, felnőtt kutya,
kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, felnőtt kutya, kistestű kutya, nagy testű kutya, Eukanuba