2009. április 23., csütörtök

Purina Dog Chow Senior

Purina Dog Chow Senior 3kg

Dog Chow Senior

Csirkehússal és rizzsel

Teljes értékű állateledel idős kutyák számára.

100%-ig teljes értékű állateledel, melyet speciálisan hét évesnél idősebb kutyák számára fejlesztettek ki. Optimális arányban tartalmaz
természetes fehérje forrásként csirkehúst, valamint teljes kiőrlésű gabonát és rizst, mely hozzájárul az ideális testalkat megőrzéséhez.


Csontok, ízületek és fogak: a DOG CHOW optimális arányban tartalmaz kálciumot, foszfort, D-vitamint és fehérjét, mely összetevőknek köszönhetően kutyája csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek.
Emésztés: a DOG CHOW termékek rizst, valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését, a cikória természetes prebiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát, és elősegíti az egészséges emésztést; a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert.
Tápanyag felszívódás: A hosszabb ideig tartó rágás elősegíti az egészséges emésztést és a tápanyagok optimális felszívódását a bélrendszerben.


Címkék: Dog Chow, kutya, kutyatap, száraztap, kutyaeledel, kistestű kutya, öregkutya, Purina, nagytestű kutya
Dog Chow, állateledel, kutya, kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, öreg kutya, idős kutya, nagytestű kutya, purina

Dog Chow kutyatápról bővebben

Bigfoot állateledel webáruház
kutyakozmetika

Dog Chow