2009. április 26., vasárnap

Purina Dog Chow Puppy

Purina Dog Chow Puppy csirkehússal 3kg

Dog Chow Puppy

Csirkehússal és rizzsel

Teljes értékű állateledel kölyökkutyák számára.

100%-ig teljes értékű állateledel kölyökkutyák számára, elválasztástól a felnőtté válásig. Optimális arányban tartalmaz természetes fehérje forrásként csirkehúst, valamint teljes kiőrlésű gabonát és rizst, mely hozzájárul kölyökkutyája kiegyensúlyozott növekedéséhez


Csontok, ízületek és fogak: a DOG CHOW optimális arányban tartalmaz kálciumot, foszfort, D-vitamint és fehérjét, mely összetevőknek köszönhetően kölyökkutyája csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek.
Immunrendszer: a DOG CHOW receptjei C- és E-vitamint tartalmaznak, melyek nélkülözhetetlen antioxidánsként erősítik az immunrendszert és gátolják a szabad gyökök felszabadulását.
Emésztés: a DOG CHOW termékek rizst, valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését, a cikória természetes prebiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát, és elősegíti az egészséges emésztést; a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert.


Címkék: Dog Chow, kutya, kutyatap, száraztap, kutyaeledel, kistestű kutya, kölyökkutya, Purina
Dog Chow, állateledel, kutya, kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, kölyökkutya, közepes testű kutya, purina

Dog Chow kutyatápról bővebben

Bigfoot állateledel webáruház
kutyakozmetika
Dog Chow